sâmbătă, 25 august 2012

TRAIAN BASESCU DEMIS PRIN REFERENDUM DE 8,5 MILIOANE DE ROMANI ESTE ASTEPTAT AZI LA CONSTANTA LA CEI 36 DE ANI DE LA ABSOLVIREA ACADEMIEI NAVALE "MIRCEA CEL BATRAN!"


Traian Băsescu este aşteptat, sâmbătă, la Constanţa de foştii colegi pentru a sărbători alături de ei 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", eveniment care va avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa, scrie Mediafax.
Preşedintele suspendat este aşteptat să se întâlnească cu foştii colegi de la Academia Navală, eveniment pe care acesta îl sărbătoreşte în fiecare an. Cu toate că în ultimii ani locul ales pentru organizarea petrecerii a fost staţiunea Neptun, de data aceasta organizatorii au preferat un restaurant de pe bulevardul Mamaia din Constanţa. În perioada în care a fost suspendat din funcţia de şef al statului, mai mulţi foşti colegi de la Academia Navală au venit la sediul său de campanie din Bucureşti pentru a-l susţine. De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun. Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Niciun comentariu: