vineri, 24 august 2012

SCELERATII LUI BASESCU:MIHAI A LUI NEAMTU,AUGUSTIN A LUI OFITERU SI ADRIAN A LUI PAPA-HAGI ,LIDERII NOII REPUBLICII AU DEPUS PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI VICTOR PONTA!


Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofiţeru, lideri ai Noii Republici şi fideli ai lui Traian Băsescu, anunţă că au depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru plagiat.
"Astăzi, 23 August 2012, domnii Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofiţeru au depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva lui Ponta Victor Viorel. Plângerea a fost înregistrată cu nr. 15488 / 23.08.2012. În urma numeroaselor aspecte semnalate în presă, autorii plângerii penale solicită Parchetului să procedeze la efectuarea cu celeritate a cercetărilor penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de plagiat, prevăzută de art. 141 din Legea 8/1996", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX. Cei trei lachei ai lui Băsescu spun că fapta de plagiat imputată se referă la lucrarea "Răspunderea în dreptul internaţional umanitar", publicată la Editura Universul Juridic în anul 2010. Reamintim că recent Consiliul de Etică din cadrul Ministerului Educaţiei a decis că premierul nu a plagiat, lucru care nu îi împiedică pe lacheii lui Băsescu să încerce încă o dată crearea unui scandal în jurul lui.

Niciun comentariu: