vineri, 3 august 2012

LENUTA DI'PLESCOI SIMTE ZANGANITUL CATUSELOR SI DE FRICA ABEREAZA IN LEGATURA CU DECIZIA CCR PENTRU A-SI SLUJI BASESCUL!


După ore bune de la decizia Curţii Constituţionale de amânare a deciziei privind referendumul până pe 12 septembrie, Elena Udrea a reuşit/îndrăznit să emită câteva idei proprii pe pagina de Facebook.
Fostul ministru este şocat dar şi şochează."Incredibil! USL a contestat la CCR organizarea referendumului realizată de Guvernul USL" - este postarea făcută de Elena Udrea pe pagina de Facebook. Interesant de remarcat faptul că Elena Udrea a înţeles greu şi încet, oricum într-o manieră proprie, ceea ce s-a întâmplat la CCR. Important e însă să fie pe Facebook şi să ştie lumea că are ceva de spus. Credeaţi însă că unui tânăr politician îi ajunge doar o exclamaţie? Nicidecum, Elena Udrea a intrat în dialog cu fanii şi a mai reuşit să scoată câteva perle, prin care aduce dezinformarea pe unele dintre cele mai înalte culmi. "Ana lui Manole, contestarea boicotului a fost respinsă de CCR. De altfel, ei au boicotat publicul şi referendumul privind uninominalul din 2007, dar şi cel privind reducerea numărului de parlamentari şi Parlamentul unicameral din 2009 . Amânarea s-a produs ca urmare a contestării listelor electorale, care au fost întocmite pentru referendum de serviciul de evidenţă a persoanelor, aflat în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor", este una din explicaţiile oferite cu generozitate de doamna Udrea. Care nu pierde ocazia să ne informeze că "USL a distrus în două luni de guvernare tot ce s-a realizat în aceşti ani de criză. Toate sacrificiile făcute de români în ultimii ani au fost anulate de criza economică în care a împins USL România odată cu începerea scandalului politic".

Niciun comentariu: