vineri, 3 august 2012

MARIUS IACOB PROCURORUL ADJUNCT A DESCINS CU O ECHIPA DE LA PARCHETUL GENERAL LA AEP DE UNDE AU RIDICAT LISTELE ELECTORALE DELA REFERENDUMUL DIN 29 IULIE 2012!


Joi seara, procurorii de la Parchetul general au descins la Autoritatea Electorală Permanentă de unde au ridicat listele electorale de la referendumul din 29 iulie.
Procurorii au descins la AEP pentru a ridica listele de la referendumLa numai câteva ore de la decizia Curții Constituționale de amânare a pronunțării validării sau invalidării referendumului de demitere a președintelui suspendat, Traian Băsescu, Parchetul general s-a pus în mișcare și a descins la Autoritatea Electorală Permanentă. Potrivit surselor De Ce News, procurorii au ridicat în cursul serii de joi listele electorale, pentru a stabili dacă în aceste liste se regăsesc persoane fără drept de vot şi persoane decedate. Potrivit surselor juridice, ancheta ar fi condusă chiar de adjunctul procurorului general, Marius Iacob. Acțiunea din seara zilei de joi are la bază, printre altele, și adresa trimisă Curții Constituționale de către AEP, unde se preciza că în urma controalelor la 1241 de primării, în cursul anului 2011, s-au descoperit peste 33. 000 de morți pe listele electorale.

Niciun comentariu: