duminică, 5 august 2012

PRESSEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI,CRIN ANTONESCU:BASESCU UN SIMPLU CETATEAN CARE ISI PERMITE SA AMENINTE CU INCHISOAREA!


Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seară în cadrul emisiunii realizată de Alessandra Stoicescu, că Traian Băsescu este, până la urmă, un cetăţean care îşi permite să ameninţe nişte oameni cu funcţii importante în stat cu închisoarea sau cu altceva.
Preşedintele Antonescu a precizat că nu domnul Băsescu stabileşte cine merge şi cât merge la închisoare în România, atrăgând atenţia că este foarte important ca instituţiile statului să îşi facă datoria în continuare. „Important este ca primarii să facă ceea ce este de datoria lor să facă, important este ca Ministerul Administraţiei şi Internelor să funcţioneze ignorând toate ameninţările sale“, a declarat Crin Antonescu. Totodată, acesta a precizat că este important ca Parchetul General să înţeleagă că nu lucrează la ordinele unui „cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii.“

Niciun comentariu: