luni, 23 septembrie 2013

CANCELARUL ANGELA MERKEL FELICITATA DE PRESEDINTELE FRANTEI FRANCOIS HOLLANDE!

Preşedintele francez Francois Hollande i-a telefonat duminică seară Angelei Merkel pentru a o felicita pentru succesul ei la alegerile legislative germane şi cei doi lideri au promis "să continue cooperarea lor strânsă" pentru a consolida construcţia europeană, a anunţat preşedinţia franceză, citată de AFP.


În timpul acestei convorbiri telefonice, Hollande şi cancelarul german "şi-au exprimat dorinţa de a continua să lucreze neobosit la apropierea dintre Franţa şi Germania şi de a continua cooperarea lor strânsă pentru a răspunde noilor provocări ale construcţiei europene", potrivit unui comunicat publicat la Paris.



Hollande de asemenea a invitat-o pe dna Merkel la Paris "imediat ce guvernul va fi format pentru a pregăti termenele viitoare".



Potrivit anturajului său, Francois Hollande "a fost primul" care i-a telefonat cancelarului german pentru a o felicita. "Ea a fost sensibilă şi a văzut aici semnul de putere al relaţiei franco-germane şi apropierea dintre cele două ţări", a asigurat aceeaşi sursă

Niciun comentariu: