vineri, 23 noiembrie 2012

FOSTUL MINISTRU AL ECONOMIEI ADRIEAN VIDEANU ADMITE CA SI-A NUMIT PRIETENUL BEBE IONESCU IN CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL PETROM!


Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a admis joi, într-o emisiune televizată, că şi-a numit prietenul, pe Gheorghe (Bebe) Ionescu, în Consiliul de supraveghere al Petrom.
Întrebat, la Realitatea TV, dacă l-a numit pe Bebe Ionescu în Consiliul de administraţie al Petrom deoarece acesta era soţul partenerei sale de afaceri, Adriean Videanu a răspuns: “Nu era soţul partenerei noastre de afaceri, este prietenul meu de ani de zile şi mi-am asumat numirea lui în acel consiliu de supraveghere”. Totuşi, Videanu a arătat că şi miniştrii ce au venit după el au fost mulţumiţi de prietenul său, Ionescu fiind “un om cu o expertiză extraordinară în domeniul industrial şi acest lucru l-a recomandat în calitate de expert”. “Au fost mulţumiţi şi miniştrii care au venit după mine, inclusiv domnul Chiţoiu, care îl menţine în această funcţie de reprezenmtat al statului în cadrul consiliului de supraveghere”, a adăugat Videanu.

Niciun comentariu: