duminică, 29 iulie 2012

ROBERT TURCESCU A INTORS ARMELE IMPOTRIVA LUI BASESCU "PATEK PHILIPPE!"


Colonelul a intors armele? PREVIZIUNILE LUI TURCESCU: Geaba ai Patek Philippe dacă trăieşti cu spaima că îl asortezi cu perfuzii și cătuşe.
În campania electorală privind referendumul pentru demiterea sa, Traian Băsescu nu s-a sfiit să poarte elemente vestimentare scumpe, de la tricouri bleu, produse de Ralph Lauren și Lacoste, până la ”pantofi cu aspect prăfuit“, dar… și un ceas Patek Philippe. Colonelul a intors armele? PREVIZIUNILE LUI TURCESCU: Geaba ai Patek Philippe dacă trăieşti cu spaima că îl asortezi cu perfuzii și cătuşe ceas basescu
Ceasul Patek Philippe al lui Traian Băsescu de la mâna stânga / Sursă foto: adevarul.ro Fără să facă referiri directe, Turcescu își exprimă mâhnirea față de politicienii care se pierd în brand-urile elementelor vestimentare pe care le poartă, anunțându-i că aceastea nu-i vor ține departe de pușcărie. După 22 de ani în care au suspinat ca neprihănitele închise în turn, stafiile securiştilor şi ale comuniştilor de rang doi sunt pe cale să facă iar bu-hu-hu pe culoarele puterii. Să recunoaştem, le-a fost greu. Geaba ai Burberry la gât şi Patek Philippe la încheietura mâinii stângi dacă trăieşti cu spaima că într-o zi le asortezi cu perfuzii şi cătuşe. Traian Băsescu a fost și criticat și lăudat în această campanie, după ce s-a afișat cu mai multe unități vestimentare scumpe. În timp ce unii l-au lăudat pentru stilul abordat, alții l-au criticat pentru faptul că s-a afișat cu astfel de obiecte scumpe în timpuri de criză și austeritate pentru majoritatea cetățenilor țării. Numai ceasul Patek Philippe, modelul Calatrava, pe care îl poarta președintele Traian Basescu costă 10.900 de euro, fiind un ceas din aur alb. Tricourile pe care le-a purtat președintele suspendat în campania electorală pornesc de 85 de lire sterline per unitate, adică aproape 500 de lei.

Niciun comentariu: