joi, 12 iulie 2012

LA SEDIUL DE CAMPANIE ELECTORALA A LUI TRAIAN BASESCU INTAIUL GROPAR AL ROMANIEI SE AFLA EBA SI CONSILIERII SAI DE LA COTROCENI!


La sediul de campanie al lui Traian Băsescu a ajuns şi fiica cea mică a acestuia, europarlamentarul Elena Băsescu. Preşedintele suspendat şi-a stabilit un sediu de campanie pe strada Comăniţa 9, unde a venit încă de marţi, la scurt timp după predarea mandatului preşedintelui interimar, Crin Antonescu.
Traian Băsescu a ajuns la sediu de campanie, miercuri, în jurul orei 13:00, fără să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi, informează Mediafax. “Am avut ceva treabă şi nu am putut să ajung mai devreme”, a spus Băsescu, înainte de a intra în clădire. Membrii staff-ului de campanie au împărţit umbrele de protecţie solară, apă şi scaune jurnaliştilor care se aflau în faţa sediului. La întrunirea de la sediul de campanie a ajuns şi Bogdan Oprea, fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu, dar şi o parte dintre consilierii prezidenţiali ai acestuia: Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu şi Bogdan Mănoiu.

Niciun comentariu: