duminică, 4 martie 2012

SULFINA BARBU O SMOTOCESTE BINE PE PROTEJATA LUI "DRAGA STOLO"ANDREEA PAUL VASS!

“Săgeți” între Andreea Paul Vass și Sulfina Barbu.

Consilierul primului ministru Andreea Paul Vass a declarat, vineri, că a fost nevoie de venirea ministrului Claudia Boghicevici la conducerea Ministerului Muncii pentru a fi luate în seamă o serie de propuneri ce ar putea duce la reintrarea pensionarilor pe piaţa muncii.
"Nu voi spune că avem nevoie în mod particular de aviatori sau de profesori. Nu, e nevoie de absolut toate domeniile profesionale. Politica aceasta am creionat-o acum 3 ani de zile. A fost nevoie să vină doamna ministru Claudia Boghicevici care să vibreze la această propunere şi îi mulţumesc. Cred că nu este prematur deloc să spun că există un spirit Claudia Boghicevici", a spus Paul, lansând astfel un atac mai mult sau mai puţin voalat la adresa fostului ministru, Sulfina Barbu.
Contactată telefonic de RTV.NET, Andreea Paul a declarat: "Afirmând că există un spirit Claudia Boghicevici nu echivalează cu un atac direct la adresa Sulfinei Barbu. Nu am timp pentru niciun fel de atac".
În urmă cu o lună, Sulfina Barbu, care era încă ministru, a declarat că numirea Andreei Paul în funcţia de membru al comisiei de listare a Hidroelectrica şi faptul că soţul şi cumnatul acesteia lucrează la o firma de brokeraj reprezintă "un caz de incompatibilitate".

Niciun comentariu: