joi, 15 martie 2012

POTERAS SE RAZBUNA:DEPUTATUL DANUT LIGA NU MAI BENEFICIAZA DE SPRIJINUL POLITIC A PD-L =SECTOR 6!

Răzbunarea lui Poteraş: Deputatul Dănuţ Liga nu mai beneficiiază de sprijinul politic al PDL Sector 6

Preşedintele organizaţiei PDL Sector 6, Cristian Poteraș, a precizat, miercuri, că organizaţia PDL Sector 6 a decis să retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga pentru declaraţiile făcute în repetate rânduri la adresa liderului acestei organizaţii, informează Mediafax.
Atacurile la adresa președintelui organizației PDL Sector 6 şi a partidului făcute de Dănuţ Liga au făcut ca Biroul Permanent al organizaţiei PDL sector 6 să hotărască în unanimitate, luni seară, retragerea sprijinului politic pentru Liga, a afirmat Poteraș.
"Comunicatul de presă al deputatului Dănuţ Liga prin care mă atacă personal este o reacţie necontrolată a acestuia după ce Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 a hotărât în unanimitate luni seară să-i retragă sprijinul politic. Decizia organizaţiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului şi a mea personală. În loc să înţeleagă că politica se face în echipă şi în folosul cetăţenilor, acesta a continuat să facă jocul adversarilor noştri politici", a arătat Cristian Poteraş.
"Îi reamintesc lui Dănuţ Liga faptul că în 2008 şi-a câştigat mandatul de deputat datorită susţinerii pe care i-am arătat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am făcut pe el deputat, nu el pe mine primar", a precizat Poteraş, care a mai apreciat că "repetarea obsesivă a declaraţiilor de atac ale lui Dănuţ Liga constituie o trădare a intereselor organizaţiei PDL Sector 6, dar şi a PDL Bucureşti".
”Din acest moment Dănuţ Liga este pentru mine un subiect de domeniul trecutului", a mai spus Cristian Poteraş, hotărât să câștige și al treilea mandat la Primăria Sectorului 6.
Secretarul general PDL Bucureşti, Dănuț Liga a susținut în cadrul unui comunicat de presă, că posibila candidatură a lui Cristian Poteraş la Primaria sectorului 6 este „doar o glumă proastă”, iar PDL ar trebui să ”trateze cu foarte multă atenție candidații la primăriile de sector sau la Primăria Generală”.

Niciun comentariu: