duminică, 11 martie 2012

DICTATORUL TRAIAN BASESCU:TREBUIE ELIMINATI POLITISTII CARE AU FOST SELECTATI DUPA STRADA?!

Băsescu: Trebuie eliminații polițiștii care au fost selectați după stradă

Analizând carnagiul de la coaforul Perla, Traian Băsescu a declarat că acesta este rezultatul selecției din perioada 2006-2007, iar problema eliminării polițiștilor fără școală  se va discuta în ședința CSAT.
Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că evenimentul tragic petrecut la coaforul Perla nu este alteceva decât rezultatul încadrării fără selecție din anii 2006-2007 a mii de poliţişti fără verificări arată rezultatele.
"Avem absolvenţi de Academie de Poliţie care nu şi-au găsit un loc de muncă, iar noi ţinem în sistem oameni fără studii", a mai spus Traian Băsescu.
Traian Băsescu a declarat că în perioada următoare trebuie emilinaţi cei care au fost selectaţi de pe stradă. În acest sens, în viitoarea ședință a CSAT se va lua în dezbatere această problemă în vederea excluderii acelora care nu au școală de poliție, în condițiile în care absolvenții promoției din 2011 a școlilor de subofițeri de poliție încă nu au fost încadrați.
Calitatea unor subofiţeri din Poliţie şi chiar a unor ofiţeri trebuie crescută prin eliminarea celor luaţi de pe stradă, a mai declarat Băsescu.

Niciun comentariu: