luni, 17 decembrie 2012

LENUTA DI'PLESCOI INCEARCA SA INVRAJBEASCA USLISTII:POATE CA DOMNUL CRIN ANTONESCU NU VREA SA-L SUSTINA PE VICTOR PONTA!


Elena Udrea crede că preşedintele PNL pune în pericol coabitarea dintre USL şi Traian Băsescu, lipsind de la consultările pe care preşedintele le găzduieşte astăzi, începând cu ora 10.00. “Punctul de vedere al lui Crin Antonescu e un semnal de rău augur. Electoratul aşteaptă să vadă că cele două instituţii pot coabita. Mi se pare un început greşit al domnului Antonescu. Gestul preşedintelui Băsescu de a chema toate partidele parlamentare la consultări e unul de deschidere pentru USL. Cred că domnul Antonescu greşeşte şi dă un semnal de cum vede perioada de coabitare. Cred că şi pentru USL e un semnal“, a precizat, sâmbătă seara, Elena Udrea.
După ce a susţinut că “Victor Ponta are şanse foarte mari” să fie reconfirmat în funcţia de prim-ministru, Udrea a sugerat că în USL ar avea loc o luptă, fapt ce ar putea însemna că PNL va veni cu propria propunere de prim-ministru. “Dacă domnul Antonescu nu vrea să vină la Cotroceni poate nu vrea să-l susţină pe domnul Ponta, poate are o problemă cu UDMR. Pot să vă spun că în interiorul USL există aceste dispute între domnul Antonescu şi domnul Vociulescu pe o parte şi PSD de cealaltă parte. Poate că USL va veni cu două propuneri, una PSD şi una PNL. Asta o spun nu ca informaţie, ci ca o posibilitate“, a adăugat Elena Udrea. Liderii PDL au mizat pe o scindare a USL încă de la venirea coaliţiei la guvernare, unul dintre principalele mesaje transmise de democrat-liberali în campania electorală fiind că s-ar alătura în formarea unui guvern partidului naţional-liberal în cazul desfiinţării uniunii, chiar dacă preşedintele PNL ar fi în continuare Crin Antonescu.

Niciun comentariu: