joi, 1 septembrie 2011

BORCEA-PORCEAL-A PLATIT PE MARCEL PAVEL CU 6000 DE EUROI PENTRU TREI MELODII!

Scump, domne, scump! Borcea l-a plătit pe Marcel Pavel cu 6.000 € pentru trei melodii!

“Nunta anului”, după cum a fost supranumită oficializarea relaţiei lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, care a avut loc duminică, 28 august, a pus în lumină opulenţa oamenilor din prim-planul fotbalul românesc.
Cristi Borcea nu s-a mai pregătit pentru Liga Campionilor, ci pentru “Nunta anului”. De aceea, dinamovist convins, l-a ales naş pe Gigi Becali, patronul Stelei, marea rivală. Pentru că amândoi sunt potenţi financiar, şi-au etalat averea în stilul caracteristic. Naşul Becali i-a făcut cadou finului Borcea un Rolls Royce, iar mult mediatizata nuntă l-a costat pe dinamovist nu mai puţin de un milion de euro. Dar se aude că a meritat. Românii s-au arătat fascinaţi, i-ar nuntaşii i-au adus un câştig de un milion de euro.
Nu a ştiut cui îi cântă
Marcel Pavel a fost unul din invitaţii speciali pe care Cristi Borcea i-a dorit la nunta sa, însă artistul nu se vinde ieftin. Pentru numai trei piese, pe care le-a cântat în zece minute, Marcel Pavel a primit un onorariu de 6.000 de euro. După terminarea nunţii, cântăreţul a afirmat că finantatorul echipei Dinamo a dedicat soţiei sale, Mirela, două cunoscute melodii: “Frumoasa mea” şi “Eşti femeia vieţii mele”. Marcel Pavel a gafat, astfel, destul de rău, întrucât pe mireasă o cheamă Alina, nu Mirela. Cu toate că nu a ştiut nici măcar numele mic al miresei, Marcel Pavel nu a fost penalizat la onorariu de Cristi Borcea.
Nunta, afacere de 1 mil. de euro
Nunta le-a adus in buzunar bani frumoşi celor doi miri. A investit un milion de euro şi a câştigat două. Potrivit unor surse prezente la petrecerea de după ceremonia religioasă, numai meniul a costat 600 de euro. Aceleaşi surse au mai mentionat că, în medie, fiecare cuplu a cotizat cu 3.000 de euro.
Meniul oferit invitatilor a fost unul de lux: aperitiv din foie gras marinat cu şampanie şi amaretto, carpaccio de vită cu parmegiano, ragout de homar cu sparanghel verde şi ciuperci Morelo, escalop de foie gras cu sos Merlot, trufe negre, dar şi un tort de doi metri şi 50 de kilograme, realizat din mousse de ciocolata albă.
Cu toate acestea, la final, când au tras linie, soţii Borcea au ieşit cu un câştig de un milion de euro. Printre cadourile de nuntă se numără un autoturism Rolls Royce, oferit de naşul cuplului, Gigi Becali, dar şi două portrete în mărime naturală, realizate de celebrul caricaturist Ştefan Popa Popas.

Niciun comentariu: