miercuri, 12 decembrie 2012

PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE BARROSO A DECLARAT LUNI LA OSLO CA NU EXITA DIFICULTATI IN A COLABORA CU PREMIERUL PONTA!


Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, că nu vor exista dificultăţi în a colabora cu primul ministru român Victor Ponta, transmite Reuters, potrivit Agerpres.
"Au fost exprimate de către noi preocupări cu privire la unele decizii adoptate în România, dar cred că primul ministru Ponta a răspuns preocupărilor noastre şi şi-a arătat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate", a afirmat şeful executivului comunitar, într-o declaraţie pentru Reuters. Preşedintele Comisiei Europene a fost prezent la Oslo cu prilejul ceremoniei de decernare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene. Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, după încheierea procesului de vot pentru alegerile legislative în care coaliţia sa USL a ieşit învingătoare, că îşi doreşte ca România să fie un membru activ al familiei europene, un membru respectat, şi a punctat că priorităţile noului guvern sunt crearea de locuri de muncă, stabilitate fiscală, servicii publice de calitate şi justiţie socială.

Niciun comentariu: