miercuri, 11 iulie 2012

MRU "PUTOIUL OPARIT"FOST MEMBRU SUPLEANT IN CC UTC PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ,DEVENIT DE DREAPTA PESTE NOAPTE CERE DEMISIA LUI VALER DORNEANU!


Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu i-a trimis, marţi, o scrisoare deschisă lui Valer Dorneanu, care deţine interimar funcţia de Avocat al Poporului, cerându-i să sesizeze Curtea Constituţională cu privire la ordonanţele legate de funcţionarea CC şi de referendum sau să demisioneze, relatează Mediafax
”Nu închinaţi 45 de ani de muncă în domeniul juridic pentru interese meschine de partid. Sesizaţi Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate privind Ordonanţa 38/2012 şi Ordonanţa de Urgenţă 41/2012, iar dacă nu puteţi, dacă presiunile partidului sunt mai mari şi mai puternice decât respectul pe care îl datoraţi poporului şi Constituţiei, atunci daţi-vă demisia. Vom înţelege şi poate vă vom respecta în continuare (…) Daţi-vă şansa de a rămâne cu numele nepătat şi o cunoştiinţă nepătată, iar nouă daţi-ne şansa de a ne recupera ţara. Sunteţi Avocatul Poporului, popor care nu se rezumă la «popor PSD sau USL» şi din care fac parte şi sutele de cetăţeni care v-au solicitat să vă îndepliniţi atribuţiile de serviciu. Vă cer domnule profesor să apăraţi aşa cum spune Constituţia drepturile şi libertăţile cetăţenilor din această ţară şi nu pe cele ale unor indivizi vremelnici ilegal, aflaţi la cârma statului”, spune fostul premier în scrisoarea deschisă. Scrisoarea deschisă adresată Avocatului Poporului este semnată “prof. univ. Mihai Răzvan Ungureanu” care precizează că a făcut această scrisoare “în numele sutelor de cetăţeni ai României, care i-au solicitat, prin petiţii, în ultimele zile, Avocatului Poporului să-şi îndeplinească atribuţiile”.

Niciun comentariu: