duminică, 14 februarie 2010

ADEVARATUL TRAIAN BASESCU:"IN 24 IANUARIE 2004 ACESTA DECLARA IN MOD PUBLIC"MI-E GREU SA CONDUC O STRUCTURA IN MOD DEMOCRATIC"!

Traian Basescu a reusit sa-si creeze o notorietate foarte mare,fiind zilnic pe micul ecran,si pe prima pagina a ziarelor,dar si o imagine de personaj politic fara scrupule,rau de gaura,pus mereu pe harta si care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopurile.
Prima victima,din PD,a fost insusi presedintele fondator ,Petre Roman cu care a avut mai multe dispute politice publice,alimentand ideea ca el,TRAIAN BASESCU este de facto numarul unu in partid si reusind debarcarea lui Petre Roman din fruntea PD.
De atunci toti liderii marcanti ai PD,cu exceptia lui Radu Breceanu au parasit partidul condus de TRAIAN BASESCU din cauza stilulului dictatorial pe care acesta l-a impus in conducerea partidului.
De altfel in 24 ianuarie 2004 TRAIAN BASESCU declara public"MI-E GREU SA CONDUC O STRUCTURA IN MOD DEMOCRATIC".
Acesta este ADEVARATUL TRAIAN BASESCU.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Buna, Tavi, e un blog nou? Am bagat in blogroll la blogul violet. Aici pot sa comentez si eu. Pe celalalt blog al tau nu pot. :)

Wilkins Micawber spunea...

Acum ce sa spun... ca a declarat Basescu, ca a facut, ca a dres... e cam totuna pana cand nu se vor convinge cei care l-au votat cam ce au ales. Si-s oameni seriosi, nu se uita ei la o biata declaratie de prin 2004, ce D-zeu... la o iubire atat de mare se accepta multe :)

Lili spunea...

Tare faza cu violetul!

Lili spunea...

Tare faza cu violetul!

Mirela spunea...

Bravo, Ocatv, ai merita sa iei premiul la categoria antibasist! Aici se comenteaza mai usor, bun blog, succes!