sâmbătă, 21 mai 2011

AVEREA LUI ANNE SINCLAIR A PERMIS ELIBERAREA PE CAUTIUNE A LUI DOMINIQUE STRAUSS KHAN!

Averea lui Anne Sinclair, soţia lui Dominique Strauss-Kahn, estimată la câteva zeci de milioane de euro, a permis finanţarea eliberării pe cauţiune a soţului său, comentează Le Parisien, în ediţia electronica.



Averea lui Anne Sinclair a permis eliberarea pe cauţiune a lui Dominique Strauss-Kahn

Anne Sinclair, în vârstă de 62 de ani, îşi împarte viaţa cu Dominique Strauss-Kahn de 20 de ani. Moştenitoarea celebrului şi bogatului negustor de tablouri Paul Rosenberg, ea dispune de o avere considerabilă.

Fostă jurnalistă, ea a rămas discretă în privinţa moştenirii sale. De la moartea mamei sale, în 2006, ea deţine o colecţie de tablouri ale unor mari pictori. În ultimii ani, vânzarea la licitaţie a unora dintre aceste tablouri i-a adus mai multe milioane de euro.

Împreună cu soţul său, ea deţine două apartamente la Paris, dintre care unul în piaţa Vosges, cumpărat cu patru milioane de euro în 2007, iar celălalt în arondismentul XVI, cumpărat de Anne Sinclair cu 2,5 milioane de euro în 1990. Cuplul deţine şi o casă la Marrakech, a cărei valoare este estimată la 500.000 de euro. Proprietatea din Washington, cu care a fost garantată eliberarea pe cauţiune a lui Dominique Strauss-Kahn a fost cumpărată de Anne Sinclair în 2007 cu patru milioane de dolari.

În plus, soţul ei beneficiază de un salariu de 350.000 de euro pe an de la FMI. El ar urma să încaseze şi o primă pentru plecarea anticipată, prevăzută în contractul său şi care valorează între 223.000 şi 245.000 de euro. Totodată, îi este garantată o pensie pe viaţă evaluată la 225.000 de euro anual, "indiferent dacă este în închisoare sau nu", a precizat FMI pentru postul de televiziune ABC.

Niciun comentariu: