joi, 26 februarie 2009

Traian Basescu si ziua de 9 martie 2009!

Pe data de 9 martie 2009 Traian Basescu,vrea sa adresseze Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei,un mesaj pe probleme de politica interna.
Miercuri 25 februarie 2009 Traian Basescu a promulgat Legea Bugetului de Stat pe 2009 si Legea Bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2009.

Illuminati - Francs Macons - NWO - Ordo ab Chao

The New Order!




more about "Illuminati - Francs Macons - NWO - Or...", posted with vodpod

marți, 24 februarie 2009

LUCRAM FOARTE LENT!

Presedintele rus Dmitri Medvedev este nemultumit de premierul Putin pentru faptul ca autoritatile ruse actioneaza foarte lent la criza economica din ce in ce mai grava,aducand critici sefului guvernului Vladimir Putin,intrucat este inacceptabil ca acest guvern sa lucreze atat de lent cand Rusia se confrunta cu o criza economica majora,a declarat la Irkutk,in Siberia ,presedintele rus Medvedev in cadrul unei reuniuni cu inalti demnitari rusi.
Sa vedm cum evolueaza conflictul intre Medvedev -Putin si ce sfarsit o sa aiba?!

vineri, 20 februarie 2009

Azi 20 februarie 2009,Coalitia a trecut examenul!

Dupa negocieri privind bugetul de stat pe anul 2009,astazi Coalitia de guvernare PD-L+PSD,a reusit dupa mai bine de doua luni sa treaca prin camerele reunite si sa fie votat bugetul de stat pe anul 2009,din cele 3000 de amendamente ale PNL,a trecut doar unul cel privind "Dumbrava narciselor",de langa Vad,Fagaras.Cu 68 de voturi impotriva si o abtinere a uni pesedist pe nume Surupaceanu,bugetul a fost votat de majoritatea parlamentara.Sa vedem ce rectificari pe parcurs vor aparea la acest buget.
Ministerul Turismului si a Telecomunicatiilor "ochiul si timpanul"au primit cele mai mari sume de bani alocate din acest buget pe anul 2009.

COALITIA de GUVERNARE si INTERESELE PERSONALE!

Ministrul Economiei,Adriean Videanu este "omul negru"din coalitia de guvernare.
Pe negocieri clar stabilite intre mircea Geoana si Emil Boc,singurul care nu doreste sa puna in practica deciziile celor doi este Adriean Videanu.
In aceste conditii,ministrul Economiei pune in pericol existenta aliantei.S-a vazut prin modul in care Adriean Videanu nu a respectat deciziile luate de cei doi leaderi ai Aliantei cand i-au cerut sa schimbe directorul de la SNLO cu un social-democrat,iar la Complexurile Energetice Turceni si Rovinari sa se poarte o alta negociere.

luni, 16 februarie 2009

Alegerile din Israel

Partidele Likud si Kadima vor forma o coalitie guvernamentala condusa de Benjamin Netanyahu pe baza egalitatii intre cele doua formatiuni au declarat oficiali din ambele partide pentru cotidianul Ierusalem Post.
Apropiatii lui Netanyahu au dezvaluit ca acesta ar fi dispus sa dea un numar egal de ministere partidului Kadima.
Pe locul trei s-a situat partidul ultranationalist Ysrael Beiteinu.

New VIDEO: BEYONCE "Single Ladies"

Beyonce-Single ladies!




more about "New VIDEO: BEYONCE "Single Ladies"", posted with vodpod

David Smick, Author of "The World Is Curved" on The Alcove

David Smick-autorul cartii Pericolele ascunse ale Crizei economice globale.




more about "David Smick, Author of "The World Is ...", posted with vodpod